Folio Light Panel

Allmänbelysning

Förutom helt outstanding i ljuset, i sin egen klass vad det gäller design. Tack vare sin låga bygghöjd är Folio Light Pane dessutom en otrolig problemlösare när man vill ha heltäckande belysning på stora ytor och inte har tillräckligt med utrymme. Folio Light Panel finns i ett mycket omfattande standardprogram samt mängder av customlösningar.

Med sin stilrena och samtida design som på flera sätt kan integreras i inredningen ger Folios Light Panel en exklusiv och elegant touch till alla rum. Antingen genom att skapa ett stort, starkt, homogent ljus som går igenom hela rummet – eller som en dramatisk dekorationsbelysning på väggen eller i taket.

Så fungerar det

Italienska Cifralluminio har utvecklat en unik produkt som skiljer sig från allt annat som idag finns på marknaden. Trots en mycket låg energiförbrukning och en lätt och tunn form har man kunnat skapa en LED-armatur med en helt homogen ljusfördelning.

Vi berättar gärna mer

Lightconcept är stolta över att vara agentur åt Folio Light Panel i Sverige. Tveka inte att höra av dig om du vill få en katalog eller ett sample kit skickat.

E-post: roland@lightconcept.se
Tel: +46706484111